Проф.Златко Златев, управител на Юнашки салон

В Юнашки салон се намира и музеят на спортната слава на Варна. Това е място за спортни прояви, празници и организиране на различни събирания и работни срещи. Сградата е напълно реновирана и се намира в централната част на града/срещу катедралния храм на Варна/. В Юнашкия салон са офисите на дирекция „Спорт“ на Община Варна, както и офисът на регионалния координатор на Министерството на спорта.

 

Юнашки салон Варна е център за култура, спорт и иновации. Сградата е архитектурен паметник на културата от 1982 г. Намира се в центъра на града, бул. „Христо Ботев“ 1.

Организатор: 0882 631-461,  0884 460-466

email:  Usalon1910@gmail.com

 

Работно време:

9.00-20.00 ч. всеки ден.

Юнашки салон

Презентация Юнашки салон

 

                           –  Н  О  В  И  Н  И  – 

 

Проф. Златко Златев


15.11.17 г.
АУДИО: Проф. Златко Златев: "Юнашкият салон се превръща в център за наука, образование и иновации"
Проф. Златко Златев е управител на Юнашкия салон във Варна. Той е на тази позиция малко повече от 4 месеца, а вече успя да реализира някой свои виждания. Проф.Златев прави кратка ретроспекция на свършеното, на събитията провели се на територията на Юнашки салон и дава посока на следващите си намерения.

 

 

3.08.17 г.

АУДИО: Проф. Златко Златев: „Знам какво трябва да правя“

Професор Златко Златев е новият организатор в Юнашкия салон във Варна. Дълги години той се занимава с научна дейност в ТУ-Варна, а сега вече е на ново поприще. Организационно всичко, което се случва на територията на Юнашки салон ще минава през него, като той ще координира нещата. Професорът ни разказва за новата си работа и за намеренията си.

 

 

********************************************************************************************

НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ