Тази снимка се появи в официалното съобщение на ръководството на Фулъм

Тази снимка се появи в официалното съобщение на ръководството на Фулъм

Николай Бодуров бе един от най-щастливите мъже в Австрия, след като разбра, че официално е подписал с тима на Фулъм.Това стана преди малко.

Българският национал сложи подпис под договор за три години. Той веднага сложи екипа на Фулъм за тренировката с новите си съотборници.

Бодуров веднага бе изправен за интервю от клубния сайт на клуба. Българинът е в хотел в Инсбруг. Ето какво каза: „ Много съм щастлив, че вече съм футболист на Фулъм. Това е момент, който очаквах дълго време. Това е истински сън, мечта за мен”.

Николай Бодуров

Николай Бодуров

28-годишният футболист ще играе за тима до 2017 г., като в договора има опция за удължаване с още една година. Той веднага се присъединява към тима на Феликс Магат, който е на лагер в Австрия. Бодуров има 125 мача за родния си клуб Пирин /Блг/, преди да премине в Литекс през 2009 г. С ловешкия тим изигра 258 мача и отбеляза 10 гола.Той става два пъти шампион с клуба. Бодуров играе на поста централен бек, но също така успешно се представя и в дясната зона на отбраната.

Неговите добри изяви в Литекс през 2010 г. впечатлиха тогавашния национален селецзионер Лотар Матеус и Бодуров получи повиквателна за първия тим. Игра срещу Уелс в Кардиф. Това беше неговият дебют. След това записа 24 мача с националния екип. Българинът ще играе с №6 във Фулъм.