33

Боре Кьосев заяви: Финалите на държавния шампионат по волейбол за ветерани в края на месец юни ще се проведат в Дряново.
Този уикенд в предбалканското градче Дряново се проведе кръг от лигата Спорт волей за ветерани.
Участваха отборите на София, Кърджали и Радомир.
Градоначалникът инж.Мирослав Семов, председателят на местния парламент г-н Тодор Георгиев, официалния водещ и DJ на волей националите Теди Джорджо, и Митко Тодоров посрещнаха вСпортна зала Дряново Боре Кьосев, Мони Димитров и куп от спортни величия на българските ветерани!
Атракцията на турнира бе когато в един отбор след 31-години рамо до рамо застанаха световните величия на българския волейбол с куп отличия и титли с над 400 мача в националния отбор Митко Тодоров и Борето Кьосев, които бяха силно аплодирани от дряновската публика с профeсионалните си и неповторими изпълнения!

09
Екипът на Община Дряново получи подарък от председателя на лигата г-н Добромир Лазаров, спортен аксесоар-мини волейболно табло и 10-волейболни топки. Финалите на лигата Спорт волей ще се проведат в Дряново в края на месец май заяви Добри Лазаров.

11
Финалите на държавния шампионат по волейбол за ветерани ще се проведат в края на месец юни отново в града на Колю Фичето заяви Борето Кьосев- председател на асоциацията за волей ветерани в България и член на УС на БФВ.
С парти и коктейлната част състезателите продължиха в хотел-ресторант „Casа Volley“ и клуб “Fantastico”.