8

Миналата седмица, големите приятели на Дряново председателят на ЗС на БФС Велико Търново, легендата от САЩ-94 Бончо Генчев и футболният спец – треньорът  Краси Манолов подариха комплект футболни топки за децата на „Локомотив” и пожелаха успех на отбора.

Децата, родени през 2008 година на ФК „Локомотив 1927” Дряново се представиха много силно в кръга провел се на стадиона в Царева Ливада. Момчетата на Иван Василев победиха с категоричен резултат отборите на ФК „Янтра 1919” с 7:1, ФК „Орловец 94” от Габрово с резултат 4:1.

В надпреварата при децата футбол- 7 и футбол- 9, младите таланти  се представиха повече от добре срещу отбора на ФК „Чардафон 1919” също от Габрово.    Родените през 2005 година момчета водени от Пламен Обрешков и Светослав Райков се представиха добре, като записаха победа с резултат 2:0. Само добрата изява на вратаря на гостите попречи резултата да е далеч по-убедителен.

6

При децата Футбол – 7 отборът ни победи с категоричното с 9:0.       Малките локомотивци играха много добре, като е нужно да се отбележи факта, че имаха условие от треньорите си да играят с три докосвания най-много, за да се играе по- красив футбол .

Мъжкият отбор записа трета  победа в първенството на „А” ОФГ  Габрово, като в среща от четвъртия кръг надиграха състава на ФК „Дан Колов” Сенник с 2:1. Гостите от Сенник  поведоха в срещата с ранен гол. Много качествен футбол за радост на над 200 зрители, които дойдоха за да подкрепят своите любимци на стадион „Локомотив”. Нашите  момчета изравниха с майсторски гол на Тихомир Трифонов, а в края на срещата Димитър Маринов (Шапката) донесе победата на Дряновци с гол по футболен образец.  След мача в Дряново, момчета на мъжкия представителен отбор на Локото, получиха поздравления от кмета на община Дряново инж. Мирослав Семов и председателя на местният парламент и временният ръководител на футбола в Дряново Тодор Георгиев, които подкрепиха отбора и заявиха:                                                                „Набираме скорост, индивидуално имаме  много добри футболисти , браво на нашите момчетата и треньора  Иван Шипкалиев, предстои ни много работа в клуба за постигане на поставените цели. Радостното е, че в отбора  участват само дряновци, а това е и политиката на клуба“.

9

        През настоящата седмица представителни отбори  на ФК „Локомотив 1927” имат мачове, както следва:

Футбол- 7 и футбол -9 гостуват  тази седмица в неделя на 16.10. в Габрово на ФК „Янтра”.                                                                                                     В петия кръг на ,,А” ОФГ мъжкият състав на ФК „Локомотив 1927” Дряново приема ФК „Ангел Кънчев” Трявна в неделя /16.10/                   от 16.00 часа на градския стадион „Локомотив” в Дряново.

ФУТБОЛ – „А“ ОФГ Мъже 5-ти кръг на областното първенство.
ФК „ЛОКОМОТИВ 1927“ Дряново – ФК „Ангел Кънчев“ Трявна.
На 16.10. /Неделя/ от 16:00 часа.
Срещата ще се проведе на стадион „ЛОКОМОТИВ“ в Дряново.
Вход свободен!

 

55