В с.Баня общ.Панагюрище  се проведе 6-ти младежки бридж лагер, организиран от
българската бридж федерация и домакините от гр.Панагюрище.
В две двойкови и отборни състезание взеха участие 84 млади бриджори от Бургас, Варна, Видин, Добрич, Оряхово, Попово, Русе, Сливен, Смолян, Стара Загора, София, Хасково.

Основна цел на тези лагери е да се популяризира спортият бридж сред младежите чрез състезания и лекции.

Отборните състезания бяха в две категории, ученическо държавно първенство от отбори съставени от представители на едно училище и отбори свободно сформирани.
Отборът на ПМГ „Иван Вазов“ в състав Ивана василева, Илия Чолаков, Ради Сергеев и Даниел Радев, спечелиха драматично отборното училищно състезание.
Те изпревариха силните отбори на хасковската езиковата гимназия и софийската математическа гимназия.  Те са офицялните държавни училищни шампиони за 2017г.

В другата категория убедително спечели отборът на Кристиян Статев, Емил Коев от Добрич, Женя и Христо Ненови от Варна.

Младите бриджори от Добрич и Варна пожънаха успех и в двойковите състезания. Ради и Даниел станаха 3-ти на импове. Женя и Христо са 2-ри на импове и 3-ти на мач точки.

Младите бриджори получиха и урок по патриотично възпитание. На националния празник 3-март, беше организирано посещение в музея на Априлското възстание и къщата на Райна княгиня.
Разгледаха и уникалното златно Панагюрско съкровище.
Тежката турнирна програма беше разнообразена и с посещение на конски надбягвания на Тодоров ден.

С всеки изминал лагер се увеличават младежите, които се занимават с този умствен спорт.
Той развива качества като дисциплина, самоконтрол, стремеж към усъвършенстване, екипност, въображение, воля за победа при спазване на правилата.
Надеждата е тези младежи да станат наследници на сегашните изявени български състезатели по спортен бридж, които жънат успехи по света.
ОМЦ Захари Стоянов и СК „Бридж“ Добрич организират всяка събота от 10-13 ч. безплатно обучение на младежи до 19 г.