Предлагаме ви мненията на двамата треньори след мача от 22-ия кръг на НБЛ между „Черно море Тича“ и „Академик Бултекс“ (77-80)

 Спас Натов, треньор на „Черно море Тича“: „ Никога не е леко, като загубиш по този начин. Борихме се. Мисля, че играхме добре, но накрая съдбата отново реши те да са победители. Късметът трябва да си го заслужиш. Допуснахме и грешки. Нормално бе и да отпаднем малко и физически. Днес играхме със 7 човека. Малко ни се скъси пак ротацията, но това е положението. Мисля, че днес се раздадоха момчетата и няма за какво грам да ги обвинявам. Всяка загуба е неприятна. Всички загуби се пишат на треньора. Това е.

  Асен Николов, треньор на „Академик Бултекс“: „ Когато поздравявах момчетата от Варна им казах, че тази година явно ни е писано да играем такива завързани мачове срещу. За наша радост успяхме да ги спечелим и трите и имахме шанс. Мачът беше интересен за гледане.Аз не съм доволен от нашата игра особено през първото полувреме . Имам сериозни забележки като организация в играта. Имахме доста пропуски и в защита. Поздравявам отбора на Варна. Борят се мъжки във всеки мач. Опитват се да преодоляват трудностите в първенството, така че заслужават само похвала“.