Днес националният демонтсративен тим на България възхити меката на таекуондо – Корея в собствената им страна. Родните ни таекуондисти изпълниха отлично демонстрацията си, под звуците на традиционна българска музика и изправиха на крака, както Корея, така и представителите на още 7 от най-силните страни в таекуондо.

Българският тим е в сърцето на таекуондото – Tekwondowon / Муджу, Корея/ по покана лично от президента на Световната Федерация – др- Чо и е избрана да представя страната ни, само с  още 7 страни от цял свят. В демонстративната надпревара имат право на участие общо 8 държави и 160 участници.

Мнението на световните сили след представянето ни е, че националният ни демонстративен таекуондо тим е изпреварил с представянето си, страни като Япония, Русия, Италия, Тайланд и Монголия.

След това представяне и световните медали, които таекуондо за първи път в историята си  завоюва само за месец, можем категорично да заявим, че силата, духа и уменията в българското таекуондо вървят ръка за ръка и доказателство за това са успехите, които този спорт носи за страната ни.