Най-високото планинско бягане на Балканите с подкрепата на София Франс Ауто

София Франс Ауто е партньор на второто издание на Adventure Sky Run, което ще се проведе на 09 септември 2017г. С двата си автомобилни бранда – Peugeot и Isuzu, София Франс Ауто ще се включи в най-високото планинско бягане на Балканите.

SUV PEUGEOT 3008 и пикап Isuzu D-MAX ще се впуснат в истинско планинско приключение с участниците в състезанието. Преминавайки през връх Мусала на височина 2925 км. и спиращ дъха маршрут на територията на Национален парк Рила и Природен парк Рилски манастир двата автомобила ще докажат качествата си като подпомагат състезателите.

SUV Peugeot 3008 – Автомобил на годината в Европа за 2017г. ще осигури надеждно придвижване, вълнуващо усещане и комфорт по време на Adventure Sky Run 2017.

С пикап Isuzu D-MAX пък ще бъде подсигурено сигурното придвижване на участниците от финала до старта след приключване на състезанието, както и зареждането на пунктовете по трасето с храна и напитки.

София Франс Ауто е официален вносител на Peugeot и официален дилър на пикапите Isuzu D-MAX за България. Двете марки са част от портфолиото на фирмата с 25 годишна история и развита търговско-сервизна мрежа в цялата страна.

Adventure Sky Run е най-високото планинско бягане в България и на Балканския полуостров правено досега. Трасето през 2017 е обновено и ще е истинско планинско предизвикателство. Маршрутът преминава през първенеца на Рила и Балканите – вр.Мусала 2925м.,покрай 13 върха, 30 езера, 7 циркуса. 2225м.средна надморска височина -едно истинско планинско приключение.