На вниманието на всички фенове и любители на бокса. От днес във Варна започва активна дейност новоучреденият боксов клуб “Йорк“-Варна.

 Тренировки ще се провеждат в спортната база на СК по кик бокс, тай бокс, вале тудо „Йорк“-Варна, кв.Владиславово, ул.Димитър Дончев Доктора;10/, училище „П.Евтимий“ от понеделник до петък: 10;00ч и от 15;00ч., групови тренировки и индивидуални с предварителна уговорка. Залата е перфектно оборудвана с два ринга, боксови чували, тренажори, бързи круши, татами, професионален таймер и всичко, което може да ви помогне да тренирате, както за удоволствие, така и на аматьорско и професионално ниво.
  „Желанието ни е да развиваме бокса паралелно и с другите бойни спортове в който вече сме се доказали и да дадем възможност на младите хора и любителите на бокса да го практикуват изразходвайки енергията си и подобрявайки физическата си кондиция и освобождавайки се от стреса и нервното напрежение.
 В дългосрочен план целите ни са създаване на шампиони на аматьорско и професионално ниво с което да работим за престижа и името на Варна и България, както и организирайки семинари с елитни специалисти и турнири на аматьорско и професионално ни​во.

 Първите турнири на който ще вземем участие с надежда за добро представяне са кръг от държавното първенство за момчета 13-14г. в гр.Петрич , 11.10-15.10.2017 г. и кръг от държавното първенство за мъже в гр.Плевен, 08.11-12.11.2017 г.
 Искам да благодаря на спонсора ни охранителна фирма“Викинг“Инс“, с чията подкрепа се надявам да материализираме нашите бъдещи цели“. Това заяви  управителят на новия боксов клуб Станислав Бахчеванов.