РАФАЕЛ НАДАЛ ПОДКАРА НАЙ-МОЩНИЯ МОДЕЛ НА КИА


КИА Моторс предостави изцяло нов КИА Стингър на Рафаел Надал, лидер в световната ранглиста и международен посланик на марката КИА.

Президентът на КИА Моторс Иберия, Yangseop Gihl, Управляващият директор – Emilio Herrera и Директор маркетинг и комуникации – Ricardo de Diego връчиха ключа от най-мощния и най-луксозен автомобил на марката до момента – Стингър на тенис сензацията Рафаел Надал.

Emilio Herrera коментира: „Надал е най-добрият посланик, за който всеки бранд би могъл да мечтае, а ние имахме привилегията да пораснем и да се развиваме заедно. Рафа e символ на постоянство, старание и страст. Това са ценностите, които споделяме с него. За мен е чест да му връча ключа от КИА Стингър – нашият автентичен грандтурер за вълнуващи пътувания на дълги разстояния.”

Със своята завладяваща осанка Стингър е неповторима комбинация от подчертано динамичен стайлинг, агресивна динамика, хай перформанс характеристики и безапелационно пътно поведение. Спортен седан, при който високата ефективност и динамично съвършенство са в унисон с неговия удивителен дизайн. Купето осигурява необходимото пространство за максимално удоволствие от шофирането, като в същото време изкушава пътниците с несравним лукс и комфорт.

Надал постави основи на партньорството си с КИА Моторс в Испания през 2004г., когато стартира и професионалната му тенис кариера. Той се превърна в посланик на КИА в Испания, а 2г. по-късно бе избран за международен посланик на марката.

Надал покори света след професионалния си дебют през 2001г. на възраст от едва 15г. Той печели 10 професионални ATP титли преди да навърши 20г. Към момента Надал е притежател на 16 награди Grand Slam, два олимпийски медала, 4 победи в турнира Davis Cup и 75 ATP титли. С над 60 победи от началото на 2017г. до сега, Надал продължава да оглавява АТР класациите.