За четвърти пореден път отбелязваме края на годината с едно от най-яките и забавни спортни, карнавални събития организирани във Варна. Какво сме ви подготвили този път:

1. Щафетно бягане.
Отбори от по 4 души ще се съревновават и надъхват в продължение на 4 обиколки от по 400 метра за всеки член на отбора. Задължително условие е да има ПОНЕ ЕДНА дама в отбора. Ако не можете да намерите съотборници не се притеснявайте и елате на старта – ние лично ще ви комбинираме и ще имате възможност да се запознаете с нови, усмихнати хора.
Задължително е (или поне силно желателно 🙂 ) всеки да носи забавен коледен костюм – дядоколедовски червени премени, рудолфски екипи, джуджанковски костюми… или ако не друго, то поне червена шапка или рогца 🙂

2. Зумба загрявка
Преди самата щафета ще загреем танцувално под латино-американските ритми и професионални танцьори, които ще ни подготвят за щафетата и ще вдигнат градуса на настроението.

3. Brunch Party
Ще направим и нашето уникално „БРЪНЧ ПАРТИ“! Всеки, който желае да се включи, може да приготви любимото си домашно ястие и да го сподели с всички! (Желателно е да има и кратка бележка със съставките, както и кой го е приготвил, за да знаят всички на чия рецепта да се възхищават 🙂 ) Важно е всичко да е домашно приготвено и да се разменят вкусни и здравословни рецепти!

4. Награди за победителите
Естествено ще отличим и наградим усилията на първите три отбора с медали осигурени от Дирекция „Спорт“ на Община Варна.

5. Томбола с награди
Нашите верни приятели от Декатлон ще осигурят подаръците за традиционната томбола измежду всички участници в щафетата или Брънч партито.
Всеки, който направи нещо за брънч партито участва с ДВЕ талончета в томболата, всички участващи в щафетата участват с ЕДНО талонче в томболата. Ако се включите и в брънч партито и в щафетата ще участвате с ТРИ талончета и тройно по-голям шанс да спечелите награда 😉

6. Много усмивки и настроение
Гарантирани, както на всяко едно наше събитие!

КЪДЕ И КОГА ДА ДОЙДА, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Заповядайте на входа на морска градина до слънчевия часовник на 16-ти декември (събота) от 09:00 часа.

Очакваме ви!

–––––––––––––––––
Програма:
09:00 – 09:30 – Раздаване на стартови номера на отборите
09:30 – 10:00 – Зумба разгрявка
10:00 – 10:45 – Щафетно бягане с отбори от по 4 човека
10:45 – 11:15 – Награждаване на победители, годишни награди, томбола
11:15 – ….. – Брънч парти