Шампионката от първия двойков бридж турнир за годината Гергана Тенева/Хасково/

Завършиха още два от турнирите на 13-та международна бридж ваканция „Павел баня 2018″.
В първия официален двойков турнир от спортния календар на Българската бридж федерация за годината в който оценката на резултатите бе в импове,  победител стана младата българска надежда Гергана Тенева с партньор нейния баща и треньор Теню Тенев/КСБ“Радков“/Хасково/.

Вицешампиони са Силвия Исаева и Момчил Александров/София/, а трети са старозагорците Панчо Панев и Злати Георгиев.
В блиц отборния турнир изигран във формат 7 кръга по 4 игри, шампиони станаха състезателите от отбор“Весо“-Веселин Величков/Ст.Загора/, Пейчо Чолаков/Бургас/, Вичо Дечев и Добрин Райков/Варна/. Втори е сборният отбор от Варна, Ст.Загора и Сливен с капитан Калин Караиванов, а трети-сборен отбор на София, Кюстендил и Твърдица с капитан Момчил Александров.
Днес и утре от 15.00 ч.са двете сесии на турнира за смесени двойки, а от 18.00 ч.-двете сесии на главния открит двойков турнир. В събота и неделя е най престижният турнир-отборният,  който ще се изиграе в 11 кръга по 8 игри. В него ще вземат участие най-силните български формации, тъй като седмица след завършване на бридж ваканцията предстои квалификация за национален отбор, който ще представлява страната на европейското първенство в Остенде/Белгия/.

Вдясно-шампионът от последния за годината бридж турнир Иван Йорданов/Добрич/