Перфектно  избрани място и време  за провеждане на Държавния личен шампионат  за мъже и жени. Възрожденският град Панагюрище, навръх Националния празник на България, в много добре   оборудваната  2 500 местна зала-  „Арена Асарел”. Тези благоприятни обстоятелства предразположиха състезателите да покажат най-доброто от себе си.

В шампионата СКТМ „Корабостроител’92” участва с трима мъже и четири жени. При  жените миналогодишната вицешампионка Полина Трифонова състезаваща се в Германия във Втора Бундеслига с отбора на TTC Grozburgwedel /клуба е собственост на съпруга на бившата наша състезателка Кдрина Капсъзова/, гореше от желание да завоюва шампионските титли в трите дисциплини и да зарадва своите родители.Това тя направи като прегази всички свои съпернички в сингъла, а на финала победи Мария Йовкова/Европейска шампионка на двойки/ с 4:1 гейма. На двойки със същата състезателка спечели златото и само на смесени двойки с Теодор Александров силите и стигнаха за сребърен медал. Много добре се представи и нашата национална състезателка Калина Христова /на втори март тя навърши 16 години/, като на сингъл излезе от групите, но на 1/8 финал срещна дългогодишната национална състезателка Детелина  Михайлова/завоювала бронз на този шампионат/ и загуби с 2:4 гейма. На двойки Калина със същата състезателка се класираха на трето място, като изиграха страхотен мач срещу златните медалистки П.Трифонова и М.Йовкова на полуфинала и загубиха 3:2 гейма .

Завърналата се в родното гнездо Надя Убчева в тандем с Таня  Асенова /Комфорт/ за малко да поднесат голямата изненада срещу фаворитките на двойки Трифонова-Йовкова на финала, но за съжаление загубиха с 2:3 гейма. С бронзови медали се отсрамиха на смесени двойки Иво Йораднов-Михаела Димова/Дунав Рс/ и Стоян  Поппетров с Таня Асенова/Комфорт/.

В класирането по медали на първо място е Дунав Русе с 8 медала /3 златни, 2 сребърни и 3 бронзови/. Втори Корабостроител’92 със 7 медала /2 златни, 2 сребърни и три бронзови/,а трети са Стоянстрой Пловдив  с 4 медала/2 златни ,1 сребро и 1 бронз/. Комфорт Варна са с 4 медала /1 сребърен и 3 бронзови/.

?