В гр. Пловдив се проведе  Държавният  личен  шампионат за юноши и девойки до 18 години.Общо  шест медала спечелиха състезателите и състезателките на  СКТМ  „Корабостроител’92” .

Ученичката от СУ „Г.Бенковски” Калина  Христова по категоричен начин показа , че е една от най-силните състезателки в България и по най-категоричен начин /шестнадесет срещи без загубен гейм/спечели златния медал на сингъл , а заедно с другата наша състезателка Димана Николова завоюваха вицешампионската титла  на двойки девойки.

С призови класирания са на смесени двойки останаха Иван  Радкев с Димана Николова  и  Димитър  Стефанов с Ивет  Атанасова/Бдинци/ Видин. В топ осем на сингъл влязоха Стефан  Дошев и Звездалина  Кънчева.Добро представяне  на шампионата  направиха Мариета Славова и кадетите  Александър  Димитров , Цветомир  Радкев и Николая Димитрова.

Калина  Христова , Димана  Николова  и Димитър  Стефанов  продължават подготовката си в националните отбори /Калина за жени СП и девойки БП и ЕП , Димана за БП и ЕП за кадетки и Димитър за БП и ЕП за кадети/за участие в тези отговорни състезания.

Не ни остава нищо друго освен да им  пожелаем добро представяне на предстоящите стартове.