Капка по капка, вир става!
Най-младият и успешен кмет на България, градоначалниккът на Община Белица, г-н Ради Ревански също се включи в благотворителната кампания за закопуване на клубен бус и дари средства за футболната школа на „Локомотив” Дряново!

Роденият през 1985 година в Родопското село Бабяк, Община Белица, Област Благоевград, любимият човек на Белица е кмет за първи мандат, който също е спортувал футбол и се включи в благотворителната кампания на Локо Дряново!

Всички хора и приятели, знаем за качествата и успехите на бившият парламентарен секретар на Министерството на Младежта и Спорта, за неговата доброта, благородство и за доброто сътрудничество с многобройните спортни клубове и организации от цялата страна, както и за полаганите грижи на кмета Ради Ревански за развитието на спорта в Община Белица.

„Като човек, който е пряко ангажиран с управлението на една малка Община и с развитието на спорта и в частност във футбола като нашата в Белица, напълно подкрепям инициативата на г-н Георгиев в Дряново. Кампанията се провежда в регионален и в национален мащаб, затова с лични средства подкрепям тази благородна кауза, позната за мен и пример за много други общини в страната. Всички знаем за недостига на средства, знаем че Теди Джорджо всичко прави от сърце за децата и родния си град, а ние управниците показваме и даваме пример на останалите  как трябва да управляваме за да се случват нещата по правилният начин в България” – заяви Ради Ревански.

Ръководството и треньорския щаб на ФК „Локомотив” Дряново, БЛАГОДАРИ за дарените средства с пожелания за много здраве и успехи, адмирации за благородния жест на г-н Ради Ревански, пример за всички останали хора в Дряново и България.
„Кампанията продължава, над 50 медии от региона и страната промотират БЕЗВЪЗМЕЗДНО кампанията, а радио и видео спота се ще въртят в ефира до събирането на средствата” Заяви президента на клуба Тодор Георгиев /Теди Джорджо/. Ръководството и екипът на Локо Дряново, благодари за подкрепата на всички медийни партньори.