Състезатели от Русия, Съединените щати, Кипър, Румъния, Украйна, Латвия, България и др. държави са заявили участие в четвъртото издание на международния турнир по тенис за юноши и девойки Royal cup. Авторитетната проява е в четири възрастови групи – до 10, 12, 14 и 18 години, като и през тази година домакин на проявата от 19 до 14 юни ще бъде ваканционно селище Албена.
„Турнирите за красивите трофеи са под егидата на НВ Цар Симеон II и неговото семейство. По традиция надпреварата винаги се провежда в седмицата след рождения ден на последния български цар. И през тази година имаме участници от Лас Вегас до Москва. Новото тази година е възрастовата група до 18 години. Сериозен интерес отбелязваме на тенисисти от Кипър. Най-многобройни са групите от Русия и България. Традиционно силно е участието на румънските и украинските състезатели“, сподели основателят на турнира Руслан Йорданов.
Всеки, който желае да се включи в проявата може да получи допълнителна информация на тел. 0885 853 743 Илия Атанасов. За тенисистите, които загубят в първия кръг, ще има утешителен турнир. Записването на място ще става от 16 до 17 часа на 19.06.2018 г