Първенец в общото и класовото класиране на писта Дракон, стана зам. председателят на БФТ, Христо Геогиев. След като водеше в класиранията в първото издание на Купа Дракон 2018 , Георгиев безапелационно грабна победата и във втория кръг.

Вицепрезидента на родната фдерация по олимпийско таекуондо, освен по бойните е запален и по автомобилните спортове. Христо Георгиев се състезава със своята Subaru Impreza STI 2000 куб., в клас на модифицирани над 3000 куб.

Този уикенд се проведе вторият кръг от ежегодната автомобилна надпревара, а Георгиев спечели първото място, сред 75 участника. Купа Дракон се провежда в пет кръга на сезон в дисциплините „най-добро време“ и „спринт“.

Другият автомобилен шампионат в който Георгиев, редовно участва е Time Attack България, където отново е в челните места, втори в класа и генерално класиране.Определено и този спорт се отдава на Христо, който е основна част от ръководството на БФТ , а успехът му на пистата е неуспорим, както и челните места в класацията на автомобилното състезание.