Шампионите при двойките Йордан Щерев/Добрич/ и Христо Иванчев/Шумен/

С награждаването на призьорите в открития отборен турнир за купа „Парадайс Блу“ завърши 36-ят международен бридж фестивал „Албена 2018″. В присъствието на най-силните български формации, чуждестранните участници изпитаха затруднение да се доберат до челните места.
След оспорвана борба между най-силните ни отбори в момента, златните медали грабна държавният шампион“Бридж плюс“ с капитан Ангел Ванчев и партньорите му
Захари Захариев, Гроздьо Донев и Живко Драганов. Втори останаха „Бридж++“ в състав световните бридж „звезди“ Джери Стаматов, Диян Данаилов, Румен Трендафилов и Влади Испорски. На трето място останаха националите на Румъния-отборът „Контра“ с капитан Мариус Йонита, четвърти е завърналият се от европейското отборно първенство в Остенде/Белгия/ български национален отбор, състезаващ се под името „Торонто“ в състав отново от световни „гиганти“ в бриджа-
Росен Гунев, Калин Караиванов, Иван Цончев и Влади Марашев. Индонезийският национален отбор остана на 5-о място, а исландският-на 7-о.
Организаторите на Фестивала от СК „Дама купа“ изказват гореща благодарност от името на всички участници на спортния координатор на ваканционно селище Албена Денис Тахиров и на мениджърския екип на хотелски комплекс „Фламинго гранд“ за предоставените перфектни условия за игра, подготовка,настаняване и отдих през двете незабравими седмици в курорта.