Многократните шампиони на България и трети в света-отбора на „К1“-София

Тринадесетият международен турнир по спортен бридж „Търговище 2018“ ще бъде открит утре, петък, 13 юли, от 19. 00 часа в хотелски комплекс „Белия кон & Рай“ край Търговище.

В него, както винаги ще вземат участие над 100 състезатели от страната и Румъния, като безпорно най- ярките“звезди“ ще бъдат многократните шампиони на България и трети от последното световно отборно първенство от отбора на „К1″/София/-Диана Дамянова, Виктор Аронов, Юлиян Стефанов и Иван Нанев, които са и миналогодишните победители в отборното състезание  на настоящия турнир.

В програмата са включени открит двойков турнир за купа „Роса“/Попово/, който започва веднага след откриването на бридж празника в петък от 19.00ч и отборен турнир за купа „Стройкомерс“/Търговище/ , чийто 11 кръга по 8 игри ще се проведат в събота и неделя, 14 и 15 юли, от 10.00 часа.

Екипът на организаторите на турнира от спортен клуб „Дама купа“, провеждащ и най- голямото събитие в българския бридж-Международния бридж фестивал в Албена, кани всички любители на най-интелектуалния спорт от Североизточна България да посетят прекрасния хотелски комплекс край Търговище и да се насладят на играта на едни от най – добрите „майстори“ в света. Входът за всички зрители е безплатен.