Резултат с изображение за жребий

Докато националният отбор на България играе мачовете си от световното първенство по волейбол за мъже във Варна, в Морската столица ще бъде изтеглен и жребият за новия сезон 2018/2019 от Суперлигата на България при мъжете. Церемонията ще бъде проведена на 13 септември, четвъртък от 14:30 часа във Варна, в шоурума на „Мерцедес“.

Тъй като страната ни е завладяна от духа на световното първенство, от БФВ предлагат на представителите на медиите специално изживяване – да се качат в автобуса на националния отбор на България, за да достигнат до жребия.

В 13,45 часа от паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна желаещите журналисти ще имат възможността да тръгнат към събитието директно с автобуса, с който по-късно вечерта националите ще поемат към мача си срещу Иран. След тегленето на жребия представителите на медиите ще бъдат върнати отново до Двореца на културата и спорта.

Известни личности и големи имена във волейбола ще присъстват на събитието в шоурума на „Мерцедес“ във Варна.

Самият жребий за Суперлигата при мъжете ще започна в 14,30 часа. Адресът на шоурума е Варна 9023, Автомагистрала „Хемус” № 39 (до летището в посока Варна).

БГВолей