Входа на Морската градина до Слънчевия часовник на 15.12 /събота/
Регистрация от 09:30 ч.
Старт на щафетното бягане – точно в 10:30 ч!

За пети пореден път отбелязваме края на годината с едно от най-яките и забавни спортни, карнавални събития организирани от iRun.bg с цялостната подкрепа на Дирекция Спорт, Община Варна. Какво сме ви подготвили:

–  Щафетно бягане: Отбори от по 4 човека ще се съревновават и надъхват в продължение на 4 обиколки от по 400 метра за всеки член на отбора. Задължително условие е да има ПОНЕ ЕДНА дама в отбора. Ако не можете да намерите съотборници не се притеснявайте и елате на старта – ние лично ще ви комбинираме и ще имате възможност да се запознаете с нови, усмихнати хора.

– Благотворително Brunch Party
Ще направим и нашето уникално „БРЪНЧ ПАРТИ“! Всеки, който желае да се включи, може да приготви любимото си домашно ястие и да го сподели с всички! (Желателно е да има и кратка бележка със съставките, както и кой го е приготвил, за да знаят всички на чия рецепта да се възхищават 🙂 ) Важно е всичко да е домашно приготвено и да се разменят вкусни и здравословни рецепти!


Благотворителна кампания за маркиране на туристически маршрути за трите Каи в района на село Билка от клуб по пешеходен туризъм НОВИ Хоризонти. Всяко от домашно приготвените лакомства ще могат да бъдат опитани, като всеки дегустатор ще може да остави символична сума за каузата. 100% от набраните средства ще отидат за реализиране на туристическа маркировка на едно от най-живописните и диви места в България – трите Каи до село Билка.

– Годишни номинации
Ще отличим хората допринесли най-много за организацията и за бегаческото общество през 2018 година. Най-изявени доброволци, нашите посланници по света, най-редовни участници и т.н.

– Награди за победителите
 Ще отличим и наградим усилията на първите три отбора с медали, осигурени от Дирекция „Спорт“ на Община Варна.

– Томбола с награди
Дирекция „Спорт“ на Община Варна ще осигури подаръците за традиционната томбола измежду всички участници в щафетата или Брънч партито.

Най-големият късметлия ще си тръгне с чисто ново колело!

– Много усмивки и настроение
Гарантирани, както на всяко едно наше събитие!

КЪДЕ И КОГА ДА ДОЙДА, ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Заповядайте на входа на морска градина до слънчевия часовник на 15ти декември (събота) от 09:30 часа за регистрация.

Старт на щафетното бягане – точно в 10:30!

Не забравяйте своя забавен коледен костюм – дядоколедовски червени премени, рудолфски екипи, джуджанковски костюми… или ако не друго, то поне червена шапка или рогца 🙂