Резултат с изображение за Ледена пързалка добрич

Ледената пързалка в Добрич вече е готова. Тя ще отвори на 21 декември (петък) и от 15 часа ще посрещне най-нетърпеливите кънкьори. Съоръжението е разположено на същото място, където бе и предходните години – пред Парк хотел „Изида“ в градския парк „Св. Георги“.

Запазват се цените и условията на ползване, съобщават от „Изида“ ООД. Различното тази година е – Всеки ден ще има по 3 сесии – от 15, 17, 19 до 21 часа. Последната за деня сесия ще е за най-зажаднелите с два пъти по-голямо време за каране. Новото тази година е, че са закупени 120 чифта нови кънки. Цената на една сесия е 5 лева,  кънките се предоставят безплатно. Пързалката е покрита с естествен лед образуван от вода, а не от изкуствена синтетика, допълват от компанията.
Тази година ще потърсим и предоставим възможност на фирми и организации които искат да зарадват любителите на кънките с безплатни дни за каране, купувайки сесии или цели дни. С нетърпение очакваме първите които ще се включат в инициативата.Щастливи сме от факта, че град Добрич за поредна 6 – та година ще се радва на ледена пързалка. Добрич е един от малкото градове в България които имат възможността да зарадват своите жители със „зимна радост“.
С пожелания за много зачервени бузки и усмихнати личица по време на празниците.