Делян Георгиев

Състезателят по ММА Делян Георгиев стана спортист на Варна за месец ноември`2018. Дидо е световен шампион тази година от Бахрейн. Негов личен треньор е Димитър Димитров, СК „Викинг“. Делян Георгиев е лидер в световната ранглиста в своята категория и попадна сред най-добрите спортисти на Варна за 2018 г.

За отбор на ноември е определен екипажът с шкипер Явор Колев, състезатели по ветроходство. Те се класираха на второ място в състезанието „Матч рейс“ в Кавала /Гърция/.

Димитър Стефчев с Христо Филчев

Борецът Димитър Стефчев от СК „Локомотив 93“ по класическа борба спечели онлайн гласуването с 43,19 % в месечната анкета. Личен треньор Христо Филчев.

Христо Христов/ляво/ с треньора си Живко Николов/дясно/

Напълно очаквано олимпийският вицешампион от младежката Олимпиада в Аржентина Христо Христов е обявен за спортист №1 на варненското спортно училище за месеца. Той стана и спортист на Варна за 2018 г. Христо печели анкетата за месец ноември за златото в изхвърлянето, среброто  изтласкването и среброто  в двубоя от ДП за мъже, както и за златното отличие от международния турнир „Милен Добрев“.