Държавните шампиони от „Бридж+“ демонстрираха отново високата си класа и спечелиха престижния отборен турнир на първото значимо събитие от спортния календар на българската бридж федерация за годината, а именно 14-та международна бридж ваканция “ПРО ЕАД 2019″. Състезанието се проведе в спа хотел“Божур“ на хасковските минерални бани. Световноизвестните бридж майстори Джери Стаматов, Диян Данаилов, Захари Захариев и Ангел Ванчев не допуснаха изненада и заслужено ликуваха с шампионската титла, следвани от отбора „ВИП“ в състав Кольо Видев/Любимец/-капитан, Гроздан Русинов/Хасково/, Георги Пацов и Христо Христов/София/. Трети остана отбор „Вито“ с капитан президентът на българската бридж федерация Тони Русев/Ст.Загора/ в състава на който бяха и Калин Караиванов и Пламен Христов/Варна/ и Христо Иванчев/Шумен/. До медалите не стигна носителят на бронзови медали от последното световно отборно първенство-звездният отбор „К1″/София/-Виктор Аронов, Владимир Михов, Иван Нанев и Диана Дамянова/капитан/, които останаха на пето място след отбора на “Кристон“ от Асеновград с капитан Стоян Николов. 

В основния  двойков турнир шампиони са Кремена и Димитър Капитански/Попово/, следвани от Джери Стаматов – Диян Данаилов/София/и Деси Малакова/Хасково/ 
-Калин Караиванов/Варна/.  Деси Малакова и Калин Караиванов спечелиха и престижния двусесиен турнир за смесени двойки. 

Международната бридж ваканция „ПРО ЕАД“ по традиция събира най-силните бриджьори на страната и гости от Румъния и други европейски страни в навечерието на Нова година и продължава до края на първата й седмица. Този турнир е  основен етап от подготовката на българските отбори за държавните първенства. Тази година участниците бяха над 150, между които национален отбор на Румъния и гости от Турция, Финландия и Австрия. 

Организаторите на ваканцията от спортен клуб “Дама купа“/Добрич/ изказват гореща благодарност от името на всички участници на мениджърския екип на домакините предоставил им отлични условия за игра, настаняване и рехабилитация.