След един пропуснат поради заболяване летен състезателен сезон, варненката Елена Георгиева се завърна на пистата и доказа, че няма равна на 400 метра в леката атлетика в България. На проведеният на 26 и 27-ти януари в зала „Асикс арена” Национален шампионат по лека атлетика за юноши и девойки старша възраст в зала, възпитаничката на Иванка Тихова и СКЛА „Черно море – Атлетик” не остави никакви шансове на конкуренцията. В поредното си солово бягане на домашна сцена Елена закова хронометъра на 57:28сек. за националната титла в дисциплината. Втора на повече от секунда остана „детето-чудо” Лиляна Георгиева от „Актив 2013” – Пловдив с 58:31 сек.

Два часа по-късно Елена бяга последен пост на щафетата 4 х 400 метра, където заедно с Лилия Богданова, Нина Станкова и Зорница Нейкова отчаяха съперничките за златните медали и с 4:02,37мин. спечелиха шампионската титла.

Това беше 23-то злато на отличничката в Първа езикова гимназия от Национални шампионати в които за 5-те години в които се състезава няма нито една загуба на най-дългият спринт.

За отличното представяне на младите атлети на „Черно море – Атлетик” допринесоха и Наталия Кременска с треньор Георги Тихов, която към двете си титли от преди седмица при младша възраст, сега добави и два бронза сега при „каките” на 1500 и 3000м. с което затвърди присъствието си като фактор в дисциплините. Бронз завоюва и Мартин Стоев с треньор Пенчо Пенев на 800 метра.