Проф.Златко Златев, управител на Юнашки салон

В Юнашки салон се намира и музеят на спортната слава на Варна. Това е място за спортни прояви, празници и организиране на различни събирания и работни срещи. Сградата е напълно реновирана и се намира в централната част на града/срещу катедралния храм на Варна/. В Юнашкия салон са офисите на дирекция „Спорт“ на Община Варна, както и офисът на регионалния координатор на Министерството на спорта.

Юнашки салон Варна е център за култура, спорт и иновации. Сградата е архитектурен паметник на културата от 1982 г. Намира се в центъра на града, бул. „Христо Ботев“ 1.

Организатор: 0882 631-461,  0884 460-466

email:  Usalon1910@gmail.com

Работно време:   9.00-20.00 ч. всеки ден.

Юнашки салон

Презентация Юнашки салон

              –  Н  О  В  И  Н  И  – 

18.07.18 г

АУДИО: ЗлаткоЗлатев: „Направихме немалко неща. Посоката е правилна“

29.03.18 г

Страхотен форум се проведе в Юнашкия салон във Варна. „Джоб тайгър“ организира среща свързана с избора на професията и професионалната ориентация, работни места и развитие на кариерата. Подобно нещо, в такива мащаби се прави за първи път в града ни. на практика повече от 1500 души посетиха този форум. Участваха представители на

48 водещи фирми у нас, като някой от тях са сериозно ориентирани към чужбина. Бяха поканени завършващи студенти от варненските ВУЗ-ве. Интересно е че бе пуснато специално издание-книга, която се препоръчва на родители и кандидати за работа. В нея са посочени електронни варианти, чрез които от мобилните телефони всеки желаещ може да се тества и да разбере към коя компания може да се обърне за работа. Управителят на Юнашки салон проф. Златев изрази надежда, че такива форуми ще има и в бъдеще. Идеята е младите хора да получат ориентация по най-добрия начин и навреме по отношение на професионалната си реализация.

************************************************************************

Проф. Златко Златев


15.11.17 г.
АУДИО: Проф. Златко Златев: "Юнашкият салон се превръща в център за наука, образование и иновации"
Проф. Златко Златев е управител на Юнашкия салон във Варна. Той е на тази позиция малко повече от 4 месеца, а вече успя да реализира някой свои виждания. Проф.Златев прави кратка ретроспекция на свършеното, на събитията провели се на територията на Юнашки салон и дава посока на следващите си намерения.

3.08.17 г.

АУДИО: Проф. Златко Златев: „Знам какво трябва да правя“
 

Професор Златко Златев е новият организатор в Юнашкия салон във Варна. Дълги години той се занимава с научна дейност в ТУ-Варна, а сега вече е на ново поприще. Организационно всичко, което се случва на територията на Юнашки салон ще минава през него, като той ще координира нещата. Професорът ни разказва за новата си работа и за намеренията си.

12.09.18 г.

АУДИО: Професор Златко Златев за предстоящата кръгла маса на тема спорт

16.11.18 г.

АУДИО: Професор Златко Златев: „Трябва стабилна връзка между науката и спорта“

12.08.19 г.

АУДИО: Проф.Златко Златев:“Продължаваме усърдната си работа“

20.08.19

АУДИО: Проф. Златко Златев: „Варна има нужда от музей на спорта“

11.11.2019 г

АУДИО: Проф. Златев: „Това е департамент, който е водещ у нас“

10.12.19

АУДИО: „Професор Златев на 70 години“

************************************************************************

13.10.20

АУДИО: Проф. Златко Златев: Нещата се случват, макар и с по-слаби темпове

21.05.21

Нова рекламна брошура за Юнашкия салон във Варна

 

************************************************************************

                 

НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ