Мениджърът на Дукати Виториано Гуарески се надява Валентино Роси да успее да направи две или три серии от обиколки в предстоящите тестове на пистата „Сепанг“ в Малайзия, за да може да разбере дали компанията е поела по правилен път за развитието на новото Дукати GP11.

„Всички очакваме Валентино да се възстанови максимално бързо. Той ще кара на тестовете в Малайзия на 50% от своите възможности. Всеки път когато се наклонява на дясно, ръката започва да го боли. На първите сесии ще успее да завърти само няколко обиколки, но би било чудесно ако успее да направи две или три серии от обиколки, за да може да прецени дали сме уцелили правилния път на развитие“, коментира Гуарески.

Тестовете в Малайзия започват на 1 януари.Мениджърът на Дукати Виториано Гуарески се надява Валентино Роси да успее да направи две или три серии от обиколки в предстоящите тестове на пистата "Сепанг" в Малайзия, за да може да разбере дали компанията е поела по правилен път за развитието на новото Дукати GP11.  "Всички очакваме Валентино да се възстанови максимално бързо. Той ще кара на тестовете в Малайзия на 50% от своите възможности. Всеки път когато се наклонява на дясно, ръката започва да го боли. На първите сесии ще успее да завърти само няколко обиколки, но би било чудесно ако успее да направи две или три серии от обиколки, за да може да прецени дали сме уцелили правилния път на развитие", коментира Гуарески.  Тестовете в Малайзия започват на 1 януари.