Лидерът в шампионата с първи успех за годината, след успех над „Коктейлите“ с 5:1.
Голмайстор посвещава попаденията си на жена.

Отборът на „Одесос Хидроремонт“, който е едноличен лидер в Държавния шампионат по футзал, започна с победа втория дял от шампионата, след успех над „Коктейлите“ с 5:1. Това е трети успех над този съперник в рамките на сезона, след като в първия кръг от първенството „Одесос“ победи със 7:1, а на финала за купата на Варна по футзал, записа нова победа с 4:0.

Отборът на „Одесос“ започна в мудно темпо и допускаше много брак в действията си, докато отборът на „Коктейлите“ излезе по-мотивиран и веднага след началото на двубоя можеше да поведе в резултата. Само добрите намеси на стража Костадин Иванов-Марата запазиха резултата непроменен. Все пак след като на няколко пъти удари на Цветан Миланов и Павел Адамов не намериха целта, „Одесос“ успя да реализира попадение, след страхотна комбинация между Влади Гочев и капитанът на тима – Петър Караджов, когато последния заби топката в долния десен ъгъл на вратата на символичните гости. Малко след това „Коктейлите“ възстановиха равенството след груба грешка в защита. Само за 3 минути обаче, между 13-ата и 16-ата, „одесосци“ реализираха две попадения. Първо се разписа Влади Гочев, а после и Милен Стефанов, който навърза почти целия отбор на противника преди да отбележи.

Почивката дойде при резултат 3:1 за „Одесос“, а след почивката паднаха нови два гола във вратата на „Коктейлите“. Красива комбинация между Павел Адамов и Милен Стефанов, доведе до второто попадение на Менката в мача. Последният гол в мрежата на съперника вкара Георги Бомбов, който до вкара кълбото след като Влади Гочев стреля опасно и удара му срещна гредата.

Поредният силен мач за „Одесос“ изигра Цветан Миланов – Мечката, който отново демонстрира че за класата няма възраст. След края на мача авторът на два гола – Милен Стефанов, посвети попаденията си на очарователната си приятелка Яница, която според него е причината той да дава най-доброто на което е способен.