Стартира благотворителният търг с лични предмети на 9 звезди на българския спорт.
Набраните средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич. Участниците в търга вече могат да наддават за плувна шапка на Таня Богомилова, плувна шапка и очила на Невяна Митева, екип на Матей Казийски, трико на Станка Златева, бухалки на Симона Пейчева, шах от Веселин Топалов, стартов номер на  Екатерина Дафовска, фланелка на Григор Димитров и спортни гащета на Детелин Далаклиев.
Всеки може да наддава за предметите на любимите си спортисти в сайтовете centersport.org и ndt1.com. Продажбата на предметите ще започне на символична цена от 1 лев. Стартовата цена на всеки предмет е 1 лев. Купувачът трябва да посочи трите си имена, адрес и каква цена предлага (пример: Иван Петров Тодоров, гр. Силистра, ул. „Добруджа“, бл. 39, вх. Е, ет. 2, ап. 8, купувам екипа на Матей Казийски за 90 лева).
Най-голямата предложена към момента сума веднага ще бъде обявявана в сайтовете ndt1.com и centersport.org. Наддаването ще приключи точно в 12 часа на 25 февруари. Предметът на спортиста ще бъде спечелен от този, който към този час на деня е предложил най-високата цена. Той веднага ще получи своята вещ по куриер, плащането ще стане с наложен платеж. Доставката е за сметка на купувача.
Организатор на инициативата е Руслан Йорданов – собственик на спортния сайт centersport.org.