Лекоатлетката Ваня Стамболова бе избрана за “Спортист на Варна” за месец януари-2011. Тържествената церемония се проведе днес в хотел “Капитол”. Състезателката не присъства на тържеството, тъй като се готви за ЕП в зала в Париж и е в чужбина. Нейната награда получи Бончо Бонев, председател на СК “Ч.море Атлетик”, за който се състезава Стамболова. Тя постигна резултат от 51,27 сек. на турнира по лека атлетика в Будапеща и оглави световната раглиста в тази дисциплина. На друг турнир, но отново в Будапеща Стамболова на 200 м. записа резултат от 23,38 сек. Варненката е с покрит норматив за ЕП.

За отбор на месеца бе определен младежкият тим на “Ч.море Евроинс”, които записаха 9 победи в младежката лига. Треньорите на отбора Петко Делев и Борис Борисов присъстваха на тържеството заедно с капитана на тима Милчо Борисов и още двама от състезателите. Изп. директор на клуба Борислав Ташев също уважи церемонията.

 Състезателката по борба св.стил в кат. 49 кг. Елица Янкова от клуб “Черноморски сокол” бе обявена за №1 на спортното училище за месец януари. Янкова е на лагер с националния тим в Тетевен, но нейната награда получи личният й треньор Наско Сичанов. Елица е шампионка от ДП в Тетевен и избрана за най-реултатна състезателка на първенството.

 Читателите на сайта “Спортист на Варна” обявиха за №1 състезателката по плувне Джорджия Кадоглу. Тя събра 39,54 % от гласовете на читателите и стана първа. Джорджия получи лично наградата си и обеща да носи още медали за варненското и българското плуване. Нейният личен треньор Никола Петров също уважи тържеството. Наградите днес на всички призьори връчи директорът на варненското спортно училище “Г.Бенковски” Николай Владимиров. И този път шефът на “Крейзи моторс клуб”-Варна Ники Гочев награди с марков екип най-добрата състезателка на спортнотоучилище за месеца- Елица Янкова. Тържеството завърши с коктейл в хотел “Капитол”.