Екатерина Михайлова застана начело на българския букмейкър „Еврофутбол” и от 09.02.2011 г. зае поста „управител”. Така най-висшият мениджмънт на компанията ще разчита за пореден път на типичния женски професионализъм, отговорност и всеотдайност.

            В последните четири години Михайлова бе Ръководител отдел „Поддръжка на системата” към дирекция „Информационни технологии”. „Повече от осем години съм част от екипа на „Еврофутбол” и познавам отлично професионалните качества на всички колеги. Убедена съм, че само заедно и работейки рамо до рамо ще успеем да се справим с предизвикателствата, които стоят пред нас”, заяви 35-годишната Михайлова.

Екатерина Михайлова заема мястото на Мариела Замфирова. Тя ще ръководи „Еврофутбол” заедно с другите двама управители – Боян Найденов и Николаос Арсенопулос.

Екатерина Михайлова притежава магистърска степен от факултета по „Математика и информатика” към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а през 2004 г. завършва и магистърска програма „Стопанско управление” към великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. От богатата й визитка в ИТ сферата личат позиции в Семантек България и Фадата. Омъжена е и има две деца.

„Еврофутбол” ООД е първата частна букмейкърска къща в България. Дружеството е регистрирано в София в началото на 1993 г. и притежава лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания, издаден от Държавната комисия по хазарта.

“Еврофутбол” е пълноправен член на World lottery Association, European Lotteries и UEFA Intertoto Cup. В дейността си компанията се съобразява с правилата, приети от тези организации, и работи активно за повишаване на доверието и развитието в индустрията като цяло.