Пет месеца след появата си на европейския пазар и след няколко международни отличия, iPhone-ът на кросовърите- Nissan Juke, отчете отличен резултат (5 звезди) по време на последните тестове на Euro NCAP, като от компанията споделят, че моделът им е регистрирал 87% по отношение на защитата на възрастни пътници и 81% за тази на деца.

Nissan Juke са радва на отличен потребителски интерес, който надхвърля очакванията на компанията. От ланрисането на модела през септември миналата година, реализираните представители на модела са на ниво от 32 000 единици, равняващи се на почти 2% от тези на В-сегмента. Най- силно е търсенето на компактния всъдеход във Великобритания, Франция и Италия, а от Nissan заявяват, че около 80% от продажбите са на “чужди” за марката клиенти.

Juke се предлага в пет основни версии- четири бензинови и един дизелов двигател с максимални мощности от 110 до 190 конски сили. Наличните предавателни кутии са механична и безстепенна CVT, а потребителите могат да избират също така и между версия с две и с четири задвижващи колела.