Много висока оценка за съдийството си на мача в Кунео получи българския арбитър Иво Иванов. Той бе първи съдия на плейофа за влизане във финалната четворка на Шампионската лига между „Бре Банка Ланути” (Кунео) и „Динамо” (Москва).

Супервайерът на срещата Войче Чайка от Полша, е останал изключително доволен от представянето на Иванов и 2-ия рефер Мартин Худук от Чехия. „Организацията бе отлична. Който е гледал мача е видял, че играта бе изравнена- точка за точка, с добра игра в защита и страхотни разигравания. Кунео натиснаха със сервис първия гейм и благодарение на него, разстроиха играта на руснаците и успяха да го спечелят. Следващите 3 гейма италианците намалиха силата на началния удар и оттам руснаците заиграха по-организирано, а Данте Амарал и унгареца Вереш заиграха страхотно и направиха разликата – с много висок процент перфектно посрещане и практически безгрешни в атака. На Кунео не им се получиха основни неща в играта и бяха надиграни”, коментира Иванов. „Страхотна публика, агитката не спря да подкрепя отбора си през целия мач, имаше и особена закачка между нея и Вереш – при всеки негов сервис го освиркваха мощно. Владо се представи стабилно, не беше много търсен от Гърбич, затова и не беше много резултатен, но отигра много трудни топки. В мача реванш може да се случи всичко. Според мен, Кунео ще се реваншира и ще се играе златен гейм.

И двата отбора ни благодариха за точното и коректно съдийство, и нямаха никакви претенции към нас”, сподели впечатленията си Иванов.