Вече се появиха и първите номицаии в анкетата „Спортист на Варна“ за месец март`2011.

Преобладават номинациите на състезатели по плуване. Джорджия Кадоглу направи пореден подвиг. Този път на турнира в Лайпциг/Гер/. Джорджия се връща със 7 медала от 7 възможни. Василики също бе безупречна и спечели 5 златни медала на този турнир.Друга състезателка по плуване Ивет Шумкова се завърна от ДП в Пловдив с 4 златни медала.Също при плувците Явор Бербеков на  шампионата в Пловдив спечели 3 сребърни медала.Борис Цанков, също плувец е с три бронзови отличя от ДП.

При отборите младежкият тим на баскетболния Ч.море са първи номинирани. Те спечелиха редовния шампионат в младежката лига. Ветераните по футбол на Спартак/Вн/ са втори сред номинираните отбори. Те се класираха втори в 9-то международно издание на турнира по футбол за ветерани в памет на Г.Димитров-Червения. ПСК „Ч.море-Армеец” са трети номинирани за сребърния медал в комплексното класиране на ДП по плуване в Пловдив.Естествено месецът сега започва и се очакват още много, много номинации.

В същото време продължава гласуването за „Спортист на Варна“ за февруари`2011 на страницата на www.sportistnavarna.com. До този момент с най-много гласове е лекоатлетката Снежана Грудева-43,76 %.