Източник: www.chevrolet.bg

Пикапът от среден клас ще отбележи своя световен дебют на автомобилното изложение в Бангкок, Тайланд

ДЕТРОЙТ – Днес марката Chevrolet представи предварителна информация за своя концептуален пикап Colorado, който ще бъде официално представен в рамките на 32-рия Международен автомобилен салон в Бангкок, който ще отвори врати на 25 март. Студията ще даде представа за следващото поколение пикап от среден клас Chevrolet Colorado, който ще бъде конструиран на основата на силната ДНК на Chevrolet в тази област, където марката разполага с богати традиции и множество пикапи с престижни награди.

Tайланд е избран за място на световния дебют поради популярността на пикапите на местния пазар и нарастващото значение на пазара в Тайланд за марката Chevrolet. През 2010 година, сегментът на пикапите е достигнал 43% oт общия обем на автомобилните продажби на територията на Тайланд. Новият Colorado ще отбележи своя пазарен дебют в Тайланд по-късно през тази година.

„Товарните возила играят ключова роля на повечето пазари в Югоизточна Азия,“ отбеляза Сюзън Дохърти, вицепрезидент продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване в GMIO. „Най-ярко това се проявява в Тайланд, където модели като Colorado са буквално срастнали с местния стил на живот. Тайланд бе естественото място, където да покажем за първи път основните черти на новия Colorado.“

Повече информация относно новия модел ще бъде оповестена в момента на световната му премиера. Концептуалният модел на Chevrolet Colorado ще може да се види за първи път на изложението Bangkok International Motor Show в периода от 25 март до 5 април 2011 година.