Ново лице на серия G за Европа
Автоматичната скоростна кутия вече е в стандартното оборудване на цялата серия
Нови цветове боя и дизайн на джантите
По-малко модели и опции, богато стандартно оборудване
 

Всички модели от линията Infiniti G -вариант Sedan, Coupé и Cabrio, със задни задвижващи колела или със задвижване на всички колела и такива функции като активно управление на четирите колела вече предлагат по-голям избор от повечето марки на пазара на луксозните мощни автомобили.

Серията за 2011 г. вече се продава в Европа, а моделите Infiniti G са усъвършенствани, за да осигурят повече яснота в избора на потребителите чрез една опростена гама с по-малко опции, но с богато стандартно оборудване. Всеки модел в серията V6 вече е стандартно оборудван със 7-степенна адаптивна автоматична скоростна кутия с лостчета за смяна на скоростите на волана за прецизен ръчен контрол по желание или при необходимост.

Актуализираната серия се допълва от нов дизайн на джантите за вариантите Coupé и Cabrio, стандартен заден спойлер за версиите Coupé S и нови цветове на купето за всички – включително популярния черен Malbec Black, представен за първи път в седана M.

Новата серия седани G включва четири версии – две със задни задвижващи колела и два модела GT с допълнителна възможност за задвижване на всички колела, благодарение на системата за интелигентно разделяне на въртящия момент на Infiniti. Както и преди, най-спортният G – S Premium – е стандартно оборудван с активно управление на четирите колела, наред с останалите ориентирани към водача характеристики. Два от трите предлагани динамични модела Coupé също се предлагат с активно управление на четирите колела, докато при G37 Cabrio с неговия електрически прибиращ се твърд покрив, акцентът е поставен по-силно върху елегантността и технологиите.

Източник: www.infinitibg.bg