Лекоатлетката Ваня Стамболова бе обявена за „Спортист на Варна” за месец февруари`2011. Наградата на състезателката получи Бончо Бонев, председател на клуб „Ч.море Атлетик” за който се състезава Стамболова. Лекоатлетката спечели златен медал на турнира Будапеща на 400 м. Време-52,56 сек. Ваня стана победител в анкетата и за миналия месец за подобен резултат.

Всички награди днес връчи Димо Момиров, областен експерт на Министерството на спорта.

За отбор на месец февруари бе обявен тимът по хокей на лед „Морски дракони”-Варна. Момчетата по хокей на лед станаха втори на ДП за 12-годишни в столицата ни. На първо място се класира Славия. Александър Паскалев, наставник на тима получи наградата, заедно с част от отбора. Волен Марчев, шеф на ОП „Спорт за всички” също уважи проявата. Той е в ръководството на клуба по хокей на лед.

За победител в сайта „Спортист на Варна”, в който гласуват читателите бе определена лекоатлетката Снежана Грудева.Тя е състезател на СК „Евър”. Снежана Грудева  има 2 сребърни медала от ДП в София за юноши и девойки до 16 г. Сребърни медали на : на 60м.гладко бягане и на 60 м. с препятствия. Тя получи приза си в присъствието на личната си треньорка Цонка Господинова. За „Спортист №1 на спортното училище” за месеца бе обявен Здравко Лефтеров/лека атлетика/. Господинова е и негова лична треньорка. Златко Лефтеров / СК Евър, л.атлетика/ извоюва -злато на 60 м. с пр. от ДП за юн.ст.възраст. Време – 8,13 сек. Още бронзов медал на 60 м. с препятствия на ДП за мъже и жени. Време: 8.40 сек. За Лефтеров, който е юноша, това е първо участие при мъжете и печели медал. Това също е дебют на състезателя на височина  на препятствието от 107 см. Той се е готвил на тази височина само 5 дни.

Златко Лефтеров получи традиционната награда за №1 на спортното училище за месеца. тя се връчва от името на клуб „Фокс Крейзи моторс“-Варна, шеф на който е Николай Гочев.наградата днес връчи PR на клуба Мирена Маркишка. Златко Лефтепов получи марков спортен екип.