След като „Интерком груп Черноморски юнак“ взе купата на България при мъжете и остана втори при младежите на турнира в Пловдив, при жените стана обратното – кадетките са носители на купата, а жените останаха със сребро. Шампионка при кадетките в многобоя е варненката Яница Добрева. Ирина Георгиева е втора. За купата помогна и доброто класиране на Константина Андонова. Треньорка на гимнастичките от „Черноморски юнак“ е Росица Найденова.

Тодор Тодоров: „Криза има, но в нашите резултати няма криза! От турнира за купата се върнахме с 10 златни, 7 сребърни и 7 бронзови медала на отделните уреди и многобоя“

Медалистите:

Драгомир Пеев: кон и халки (злато), земя (сребро), прескок (сребро), успоредка и висилка (бронз), Вилислав Филипов: халки (бронз), Христо Христов: кон (бронз), Велислав Вълчев: халки (злато), висилка (бронз), Емил Христов: кон (сребро), Яница Добрева: прескок и смесена успоредка (злато), греда (сребро), Ирина Георгиева: земя (злато), греда (бронз)

Следващото състезание е европейското за мъже в Берлин от 4 април, където от варненският клуб ще участва Велислав Вълчев заедно с Йордан Йовчев, Филип Янев и Александър Батинков.

На 29 април във Варна ще се проведе зоната, а от 19 до 21 май купа България за подрастващи. От 22 до 26 юни в София е републиканското първенство.

Участието на „юнаците“ на купата стана възможно с транспорт осигурен от Пристанище – Варна и финансиране от „Интерком груп, Ист агрокомерс и Радиозавода.

Трениьорите при мъжете: Тодор Тодоров, Сергей Стоянов, Митко Кърджалийски, Йордан Бебовски, Димитър Стоянов

При жените: Йордан Павлов и Росица Найденова.