Пролетна среща „Фенклуб Барселона – България и приятели” ,

град Варна, 2011г., спортен бар Bench

 

Фенклуб Барселона – България има удоволствието да представи на своите членове и приятели, както и на всички привърженици на F.C.Barcelona в България, една нова идея и да ги покани на първата национална среща на фенклуба, под мотото Пролетна среща „Фенклуб Барселона – България и приятели”.

 

Срещата е първото мащабно мероприятие, организирано от фенклуба, и ще се проведе в спортен Бар Bench в морската ни столица на 1 и 2 април 2011г.

Програмата на събитието е както следва:

Петък :

следобед – пристигане и настаняване

20:00 часа – начало на тематична вечер, посветена на F.C.Barcelona в спортен бар Bench. Програма с водещ, различни игри и награди, припомняне на славни моменти от историята на клуба и други подготвени от организаторите изненади.

Събота :

13:00 часа – открито събрание на фенклуба по различни организационни въпроси

14:30 часа  – турнир по футбол

17:00 – 20:30 часа  – време за почивка

21:00 часа – подкрепа на любимия отбор в един от най-важните двубои за този сезон в Примера – мачът рещу Виляреал , място – отново Бар Bench.

В случай, че мачът бъде насрочен за неделя – футболна вечер в бар Бенч и гледане на дербито Милан – Интер.

след мача – свободна програма / при желание, съвместно продължаване на партито в дискотека „Авеню” или алтернатива – клуб с жива музика /.

Неделя :

отпътуване по различно време

 Не пропускайте тази неповторима възможност да се запознаете с много нови приятели и да прекарате един уикенд, обединени от общата страст към любимия клуб! Очакваме Ви!

 За допълнителна информация посетете посветената на срещата тема във форума на привържениците на F.C.Barcelona в България :

 http://forum.barcelona-bulgaria.com/index.php?showtopic=3440&pid=143976&st=0&#entry143976

 Или страницата на Фенклуб Барселона – България във Facebook :

 http://www.facebook.com/BarcelonaBulgaria