Втори благотворителен търг организира собственикът на спортния сайт „Център спорт“ и репортер в НДТ Руслан Йорданов. Всички събрани  средства ще бъдат предоставени за лечението в Израел на 4-годишната Александра Маркова от Добрич и на ЦДГ „Бодра смяна“. Участниците в търга ще могат да наддават за предмети на водещите футболни клубове Литекс, ЦСКА и Левски.
Кампанията е подкрепена от националния ни отбор по футбол, както и от вратаря на Твенте Николай Михайлов. В редакцията вече пристигна фланелката на най-добрия футболист на шампиона Литекс за 2010 г. Светослав Тодоров, който е родом от Добрич. Лидерът в „А“ група изпрати и топка с автографи на всичките си футболисти. Пом.-треньорът на ЦСКА Светослав Петров, който също е съгражданин на Алекс, подкрепи кампанията, като осигури за аукциона фланелка на „армейците“, придружена с автографи.
Припомняме ви, че през февруари чрез подобен благотворителен търг бяха събрани 1287 лева, като всички средства бяха предоставени на родителите на Алекс. В продължение на една седмица феновете имаха възможността да наддават за лични предмети на девет мегазвезди на българския спорт – Станка Златева, Екатерина Дафовска, Таня Богомилова, Невяна Митева, Симона Пейчева, Веселин Топалов, Григор Димитров, Матей Казийски и Детелин Далаклиев.
Кампанията отново ще се проведе в сайтовете centersport.org и ndt1.com, като допълнително ще бъде съобщено началото на търга.
До момента са събрани 18 267 лева за лечението на Алекс.
Банковата сметка на Александра Маркова е: BAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк – клон Добрич.