На снимката Радина Филипова

Още номинирани в анкетата “Спортист на Варна” за март.Трима представители на школата по шах от морската столица “влизат” в битката. Ани Крумова направи блестящо представяне на ДП в Шабла. Варненката е състезателка на клуб “Г.Даскалов”. Ани спечели 3 златни медала-тя е шампионка на класически шах, на ускорен шах и на блиц.

Тихомир Янев защитава интересите на клуб “Каиса”-Варна. Той грабна златото на същото първенство на класически шах при момчетата.

Павел Янев също приключи участието си с медали. Той е шахматист от клуб “Каиса”-Варна. Три медала за Павел-злато на ускорен шах, сребро на блиц и класически шах.

Варненската школа по спортна гимнастика също изпраща номинации за този месец.

Драгомир Пеев стана шампион на кон и халки, а също така е първи и в многобоя на турнира за купа България в Пловдив. Велислав Вълчев е с бронзов медал в многобоя на същия турнир. Вълчев има още злато на халки и бронз на висилка. Двамата състезатели са представители на клуб “Интерком груп Черноморски юнак”.

Яница Добрева успешно представи варненската женска школа по гимнастика на турнира в Пловдив. Тя спечели златни медали на прескок и смесена успоредка. Яница има сребърен медал на греда. Номинирана е за “Спортист на Варна “ под №20.

Радина Филипова е представителка на клуба по худ.гимнастика “ЧАР-ДКС”. Тя също с право претендира за приза за месец март. Красивата грация се завърна с 5 медала от турнира “Жулиета Шишманова” в Бургас- 2 златни/ обръч и бухалки/, 2 сребърни /многобой и топка/ и 1 бронзов/лента/. Радина е номинирана пдо №19.

Можете да правите коментари по номинациите на www.narodensport.eu, категория “Контакти”. Вашите мнения ще бъдат публикувани.