Renault съобщи, че компактните модели Twingo и Modus ще предложат на потребителите още по-богато оборудване, както и две нови специални серии. При мъника, новите версии Yahoo! и Night&Day заместват познатите Expression и Rip Curl “изпълнения”, докато при многофункционалното предложение Modus и Grand Modus, те наследяват нивата Expression и Dynamique.

Новото предложение Yahoo!, което както подсказва самото му име, е разработено съвместно с известната интернет търсачката. Модификацията е насочена към младите потребители, за които е от изключително значение да бъдат свързани с глобалната мрежа по всяко време. В оборудването на новата версия са включени CD аудиосистема с възможност за възпроизвеждане на MP3 файлове, Bluetooth® и Plug&Music интерфейс, и други. Силен акцент в екипировката на нивото Yahoo е 3G модулът, който гарантира достъп до Интернет и обмен на данни в продължение на месец или 200 мегабайта.

Night&Day е насочен към онези от клиентите, които търсят допълно стил в своето ежедневие и нямат нищо против да го получат от автомобила си. Нивото на изпълнение идва с допълнително тонирани задни стъкла, метални апликации в интериора, частичен кожен салон, CD аудиосистема с възможност за възпроизвеждане на MP3 файлове и други.

Други интересни новости в гамата на Twingo 2011 са Modularity Pack, в който са включени независими една от друга задни седалки, регулируема във височина седалка на водача и регулируеми подглавници на предните седалки.

При Modus/Grand Modus допълненията за 2011-та година са свързани с добавянето на City Pack (паркинг сензори, електрическо регулиране и прибиране на външните огледала) при нивото Exception, климатична инсталация при всички нива на оборудване и други.

При Twingo 2011, цените варират от 8190 евро (Twingo Access 1.2 16V 75 eco²) до 18 050 евро (Twingo Gordini R.S.). При Modus/Grand Modus цените стартират от 9990 (Modus.com 1.2 16V 75 eco²) и достигат до 19 800 евро (Grand Modus Exception dCi 90 eco²).