От централата на Rolls- Royce съобщиха, че най-големият изложбен център на марката в света е отворил врати в Абу Даби. На площ от 900 квадратни метра са изложение пет автомобила на легендарната компания, като във вътрешността на сградата има обособено място за кафене, както и специална зона за VIP клиенти, където те могат да се запознаят с всички материали, цветове и предложения, които са на тяхно разположение.

“Новооткритият изложбен център в Абу Даби е един от няколкото нови и обновени центрове на Rolls- Royce, които стартираха дейността си в региона през изминалите 18 месеца”, коментира Торстен Мюлер, изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars. “Близкият Изток продължава да бъде основен двигател в разрастването на Rolls-Royce Motor Cars. През изминалата година, регионът генерира над 15% от общите ни продажби”, допълва Мюлер.

По случай откриването на новия център, Rolls-Royce демонстрира един от 100-те представители на специалната серия Spirit of Ecstasy Centenary Collection Phantom Drophead Coupе.

В момента, Rolls-Royce Motor Cars може да се похвали с 82 дилърски центъра, 8 от които са в Близкия Изток.