Източник: www.hyundaibg.bg

Днес Hyundai представи новата си пан-европейска схема за продажба на одобрени от компанията употребявани автомобили, наречена i-Best. Тази програма, която се явява основен елемент от стратегията на Hyundai за осигуряване на максимално удовлетворение сред потребителите, предвижда предлагането на висококачествени автомобили в мрежата от представителства на марката в Европа.

За да бъде включена в i-Best, една кола трябва да е изминала по-малко от 120 000 км и да е произведена преди не повече от шест години. Освен това тя ще бъде подлагана на щателна техническа проверка по 100 различни показателя, обхващаща всеки елемент от автомобила.
Като доказателство за увереността си в качеството на одобрените употребявани автомобили, предлагани в рамките на i-Best, Hyundai придружава всеки от тях с 12-месечна гаранция и безплатна пътна помощ за същия период от време. Спокойствието е подсигурено и от гаранцията за пробета на автомобилите.

Схемата i-Best ще започне да действа от април във Франция, Германия, Италия и Испания, а през следващите месеци ще обхване и останалите европейски пазари.

Hyundai Motor Company бе един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничество между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999-та година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2022-та.