Открийте новия Subaru Trezia! Повече вътрешно пространство

Субару Моторс Трейдинг – официалният вносител на Subaru за България, тази пролет представи новото попълнение в семейството на SUBARU – градския автомобил TREZIA.

Неговото име произлиза от английската дума “TREASURE”, която означава „съкровище“, и се характеризира с невероятния си компактен размер, който заема по-малко място навън и осигурява повече пространство вътре. Той е предназначен да покрие ежедневните ви дейности и същевременно да отговаря на европейските изисквания за малък икономичен автомобил.

Автомобилът TREZIA предлага предимствата на своя клас, и това му осигурява място да се класира в челните позиции на компактния сегмент MPV. А, със своя гъвкав интериор, TREZIA има много предимства като качество на материалите, комфорт, функционалност и възможности за управление.

Благодарение на гениалния си дизайн и новаторските технологии, специалния модел SUBARU TREZIA, получи 5 звезди от теста на EuroNCAP, а също така предлага повишена ефективност, относно стандартите EURO5 за емисии и се характеризира с ниво на емисиите на СО2 от 127 гр. / км.

SUBARU TREZIA е оборудван с бензинов двигател от 1, 3 л и развива максимална мощност от 99 конски сили.

SUBARU TREZIA
Спецификации
Работен обем: 1329 куб.см
Максимален въртящ момент: 125 Нм/4000 об/мин

***
Допълнителна информация за нивата на оборудване и цената на новото Subaru Trezia можете да видите тук

Източник: www.subaru.bg