На снимката: Коби Брайънт

Една от звездите в НБА Коби Брайънт, от тима на Лос Анджелис Лейкърс бе глобен със 100 000 долара.  Той нарече арбитъра гей по време на мача срещу тима на Сан Антонио, игран на 13 април. В третата четвърт на срещата, реферът Бени Адамс даде техническо нарушение на Брайънт. Тогава състезателят се насочи към резервната скамейта, удари в земята един от столовете, а след това се “произнесе” по отношение на рефера. Така е преценил, така е направил, Коби. След мача той се извинил на съдията. Това е 15-то техническо нарушение , което се отсъжда на Брайнът през този сезон.