Българският национален отбор родени 1995 г. загуби срещата си срещу отбора на Вестфалия U-17 с 5:2. Нашите момчета играха в състав:

Димитров, Кижев, Коен, Чорбаджийски, Калпаклиев, Орачев, Маймунков, Михайлов, Петков, Мисяк, Минчев  (Мицаков, Илиев, Хубчев, Колев, Дрянов, Креболиев, Пандев)
Двата гола за България отбеляза Стивън Петков, като първото попадение беше още в 1 минута на срещата. Вторият гол Петков отбеляза при резултат 5:1 за съперника.
„Много неприятен резултат, получен в следствие на обективни и субективни фактори. Видя се огромната разлика във физическо отношение между нашите шестнайсет годишни момчета и техните седемнайсет годишни. За някои от момчета в отбора това се яви трети мач в рамките на пет денонощия. Дадох шанс на няколко момчета, които са взимали по-малко участие в срещите на националния отбор, за да придобия представа, до колко са подготвени и до колко мога да разчитам на тях. Извадих си и съответните изводи и поуки. Утре ще играем с отбора на „Арминия“ Билефелд, мач в който се надявам да победим и да сведем до минимум грешките допускани до сега“, сподели наставникът на отбора Александър Димитров.