Днес, 16 април, националният отбор на България (кадети) излиза за първия си официален мач от Евро 2011. Момчетата на Виктор Карагьозов, които ще играят с червени екипи с марката Errea, ще срещнат домакините от Турция в 19.00 ч. Мачът можете да наблюдавате на живо по интернет на този линк:

http://www.livestream.com/livescore2?t=649882

Вчера отборът имаше възможност да наблюдава на живо полуфиналният мач от турското първенство между Зираат Банкасъ (Анкара) и Фенербахче (Истанбул) (1:3). Заради странната организация от страна на домакините обаче българският тим бе принуден да напусне залата след първите два гейма. Транспортните неволи продължават да следват отбора ни вече трети ден като дори тийм мениджърът на отбора Христо Драмов бе принуден да повдигне въпроса по време на техническата конференция късно снощи. „Всякакви опити за саботаж остават извън полезрението ни. Мислим само за предстоящите мачове.”, заяви капитанът на отбора ни Станислав Величков. Звездата Димо Тонев, по настоящем помощник треньор на Виктор Карагьозов, пък се чувства като у дома си в Анкара. Отличният му турски език всява респект у месните, а освен това срещта десетки приятели и бивши съотборници.

Припомняме, че България е в една група с Турция, Сърбия, Германия, Полша и Гърция и първите два отбора в групата ще продължат в следващата фаза със шанс за медал и класиране на Световното първенство в Аржентина.