Анкара, Турция

„Направихме изключително много непредизвикани грешки. Това беше най-слабият ни мач за цялото Европейско първенство”, заяви след нещастната загуба на българския тим старши треньорът Виктор Карагьозов. Националите трудно преживяха загубата на полуфинала от Сърбия с 3:0. Сълзи в очите на по-малките момчета от отбора и ярост в по-опитните, съпровождаха пътуването от залата до хотела на националите. И все пак България остава в борбата за медали. Днес, 24 април, от 17.30 ч. излизаме срещу Русия в мач за третото място.

Президентът на Българска федерация Волейбол инж. Данчо Лазаров и генералният секретар Станислав Николов поздравиха отбора и ще продължават да го подкрепят на живо в залата по време на последния ни мач в Анкара.

Благодарение на пристигналия в петък Тодор Дапев, член на УС на Федерацията, момчетата посрещнаха Великден с традиционните козунак и боядисани яйца. „Борак” на групата се оказа статистикът Димитър Димитров, който счупи яйцата на съотборниците си.

Българският национален отбор (кадети) ще отпътува за България в 02.30 ч. през нощта и ще пристигне на летище София в 09.45 ч. в понеделник, 25 април.