CITROËN DS5 : изненадва смело и винаги съблазнява (ВИДЕО)

С 90 годишен опит в иновациите, марката CITROËN разшири своите предложения и разработи нова линия продукти в допълнение на основната си гама. Линията DS. Тази линия продукти, която днес включва моделите CITROËN DS3 и DS4, е ориентирана към клиентите, които търсят радикални и утвърдени продукти. Клиентите, които търсят изцяло модерния подход на Премиум.
На пазара от края на 2011 година, CITROËN DS5 представлява нов етап в развитието на линията DS. Новаторски и екстравагантен, той се вписва напълно хармонично в логото на Марката CREATIVE TECHNOLOGIE и предлага още по-висока стойност по отношение на стила, архитектурата, усещанията и изтънчеността. CITROËN DS5 е удоволствието да управляваш изключителна кола, но също и очевиден и модерен израз на статут. Оригинално творение и истинска технологична иновация, CITROËN DS5 изненадва и съблазнява:

Със своя Стил: CITROËN DS5 е уникално творение. С дръзката си морфология и вдъхновяващ стил, тази аеродинамична скулптура изразява най-добрите постижения на марката. Изненадващ, омагьосващ и съблазнителен, CITROËN DS5 привлича по естествен начин.
Със своята Концепция: обект на желание, CITROËN DS5 има необикновена архитектура, позволяваща да се преодолеят обичайните компромиси и да се съчетаят удоволствието от шофирането и споделения комфорт. Той прилага най-доброто от технологиите CITROËN, като интелигентния контрол на сцеплението, предупреждение за неволно пресичане на осевата линия от видео системата или също автоматичното активиране или дезактивиране на светлините в зависимост от пътната обстановка. CITROËN DS5 ще бъде първият от Марката притежаващ технологията full-hybrid diesel Hybrid4, предлагаща едновременно резултати (200 к.с., 4 задвижващи колела), нови усещания при шофирането, (електрическо градско придвижване, boost за ускорение) с намалени емисии на СО2 на 99г./км.
Със своя дух: вдъхновяващ въображението, CITROËN DS5 пренася своите пътници в едно необичайно преживяване, с шофьорско място наподобяващо кокпит. Сливат се мечта и реалност. На борда на този автомобил всеки е приканен да изживее собствената си история.

Линията DS, която се състои от CITROËN DS3, DS4 и вече DS5, се произвежда във Франция и е на пазара в Европа. Като международна марка CITROËN ще комерсиализира тази нова линия продукти Premium на международния пазар и по специално в Китай от 2012 година.

ЛИНИЯТА DS : удоволствие и очарование
Източник: www.citroen.bg

Ето ни: http://youtu.be/FZNZcMUt1m0